КЗ "Богодухівський ЗДО № 5 "Ялинка"
«В наших руках все майбутнє країни»

З ЮВІЛЕЄМ, РІДНА "ЯЛИНКО"!

У далекому 1963 році у Богодухові  завершилося будівництво типової будівлі дитячого садка і 31 грудня 1963 року  було відкрито найбільший 6-тигрупний  ясла-садок № 5.

Цього року Комунальний заклад «Богодухівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Ялинка» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області» відзначає своє 60-тиріччя.

Минали роки, змінювалися відповідно до вимог часу назви закладу, змінювалися майданчики, територія, приміщення, змінювалися діти і працівники, але незмінним залишається імідж закладу, ставлення працівників до своїх професій, ставлення до вихованців та їх батьків, бо «Ялинка» дійсно є «домом любові і добра». Гімн нашого закладу має назву «В наших руках все майбутнє країни» і всі ми розуміємо, що це дійсно залежить і від нас, якими зростуть наші діти, яким вони будуватимуть майбутнє нашого міста, нашої країни.

В цю ювілейну дату хочемо вклонитися пам’яті завідувачів Куліш В.Т., яка майже з перших днів  очолила садочок та Нечай Л.Г., яка очолювала заклад з 1991 до 2020 року. Варвара Трохимівна започаткувала  різні досягнення закладу. Його відвідали навіть американці. Людмила Григорівна, яка свого часу працювала вихователькою у цьому ж садку, продовжила і примножила славні традиції. Заклад завжди був передовим у впровадженні новітніх педагогічних методик та технологій, кваліфіковані педагоги належно готували діток до школи. Людмила Григорівна, наша «мама», започаткувала тенденцію виховання власних педагогічних кадрів. 50% педколективу – це люди. які прийшли до нас батьками діток, потім технічними працівниками, вступали на навчання і тепер це - магістри  дошкільної педагогіки, психології. Такий шлях стрімко пройшла і наша нинішня директорка Багнюк О.В. Нечай Л.Г., як мудрий наставник, розгляділа у Оксани Віталіївни потенціал керівника і передала заклад у її надійні руки.

Хочемо згадати наших музичних керівників: заслужений діяч культури України Ревковська А.С. – професіонал, музичний віртуоз, інтелігент; Церковна Т.Г. – спадковий педагог-дошкільник, творча особистість, яка змінила підхід до організації свят у закладі і вони стали музичними виставами з використанням різних мистецтв, де діти могли виявити і розкрити свої таланти.

Низько вклоняємося, дякуємо за їх працю і вітаємо з ювілеєм «Ялинки» всіх-всіх ветеранів. Вітаємо всіх, хто були вихованцями за всі ці роки, всіх батьків вихованців.

Вітаємо з ювілеєм всіх нинішніх працівників. Заклад, як і вся наша держава, переживає складні часи, але колектив згуртовано працює, оберігає і доглядає свій садочок, педагоги оволодівають новими знаннями і гідно впроваджують дистанційну освіту, наша Оксана Віталіївна мудро виконує керівництво, завжди пам’ятає і наголошує всім нам, що наш садочок є найкращим в місті рідному у нас і відступитись від цього ми не маємо права, заради всіх, хто роками досягав такого визнання нашої «Ялинки».

Молоді ялинки на подвір’ї зростають,

Новий етап життя для садка розпочинають.

Скоро повернеться мир у наш дім,

Дзвінко залунає дитячий сміх у нім.

З ювілеєм, рідна «Ялинка»!    Миру всім нам! Миру Україні!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *